YHTEYSTIEDOT KÄSITYÖT PIIRROKSET VALOKUVAT ETUSIVULLEITÄMAISTA TANSSIA


Olen harrastanut itämaista tanssia vuodesta 1992 ja opettanut sitä vuodesta 1995 alkaen. Tamperelaisen Mihrimah ry:n tanssiryhmässä olen ollut mukana keväästä 2010 alkaen. Tanssijana olen parhaimmillani esittäessäni improvisaatiotanssia, joka soveltuu parhaiten tilanteisiin joissa käytettävissä on vain niukasti tilaa ja yleisö on lähellä, eli useimpiin juhliin ja pieniin yleisötilaisuuksiin. Tanssinopettajana kiinnitän huomiota etenkin perusliikkeiden oikeaan ja terveelliseen suorittamiseen, sekä tanssillisuuteen ja ilmaisuun.

Itämainen tanssi on oivallista työpaikkaliikuntaa, se rentouttaa, estää selkä- ja niska-hartiaseudun vaivojen syntymistä, sekä sopii lihasperäisten vaivojen kuntoutukseen. Tämä kokonaisvaltainen tanssi vaikuttaa myös mielialaan ja itsetuntoon positiivisesti.

Tässä linkki tanssitieto -sivuilleni:
LISÄÄ TIETOA ITÄMAISESTA TANSSISTA, TANSSINI TAUSTASTA,
SEKÄ HIUKAN MYÖS ARABIANKIELISIÄ SANOJA:
TANSSIJA-TANSSI -SIVUILTANI


Hauska ja vähän erilainen ohjelmaidea juhliisi: tanssiesityksen lisäksi 10-30 minuutin pituinen kokeilutuokio, jossa opetan muutamia tanssiliikkeitä. Hauskaa, varsinkin jos mukana tanssia kokeilemassa on myös miehiä!

Tilauksesta tanssiesityksiä ja -kursseja.